De grote wielerwedstrijden zijn dit jaar allemaal afgelopen. Iedereen kijkt uit naar de drie grote wielerwedstrijden en vijf grote klassiekers van volgend jaar. Ze willen de comfortabele goedkope wielerkleding van het team dragen om beter te presteren in de competitie. Professionele wielrenners hopen mee te kunnen doen. in volgend jaar Goede klasseringen gewonnen in de drie grote ringraces en de vijf grote klassieke races.

Team Jumbo-Visma is de beste wielerploeg van Nederland. Er zitten veel professionele wielrenners in het team. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Onder hen is Wout van Aert de meest veelzijdige wielrenner. Met uitstekende prestaties zijn veel fans vol van gunst voor de Belgische wielrenner.

Dit jaar verlengde Wout van Aert zijn contract bij Team Jumbo-Visma tot 2026. Hij speelt maximaal 8 jaar voor Team Jumbo-Visma. Wout van Aert draagt ​​met veel plezier de Team Jumbo-Visma fietskleding om het team aan punten te helpen winnen. allround coureur, hij heeft veel coureurs geholpen om posities in de race te winnen.