In 2019 kwam Jonas Vingegaard naar Team Jumbo-Visma, trok het door het team verstrekte comfortabele goedkope wielerkleding aan en begon zijn carrière in het topteam. Jonas Vingegaard in Team Jumbo-Visma groeide heel snel op omdat hij het team hielp aan veel overwinningen, waaronder de Tour de France overall.

In het tweede jaar dat hij voor Team Jumbo-Visma speelde, diende Jonas Vingegaard als plaatsvervanger van Roglic, zodat hij de wedstrijd beter kon volbrengen. In het derde jaar won hij de tweede plaats in de Tour de France, waardoor het team het potentieel van Jonas Vingegaard kon zien. In het 4e jaar luidde hij een nieuw hoogtepunt in zijn carrière in. Met zijn uitstekende prestatie versloeg Jonas Vingegaard Pogacha, die de Team Jumbo-Visma fietskleding droeg om het team te helpen het eerste Tour de France-kampioenschap te winnen. Ring kampioen.

Jonas Vingegaard heeft in Team Jumbo-Visma elk jaar doorbraken gemaakt. Hij hoopt dat hij dit jaar kan blijven doorbreken en het team kan helpen om meer races te winnen. Ook Team Jumbo-Visma bood hem een contract aan. Dit contract houdt Jonas Vingegaard tot 2027 bij het team en hij is erg blij om door te gaan bij het team.