Veel professionele wielrenners zijn al op jonge leeftijd begonnen met wielrennen. Omdat ze van fietsen houden, geven hun families met Kerstmis een mooie goedkope wielerkleding cadeau. Het is cool om van fietsen te houden, en je kunt er in het weekend en in de buitenlucht van genieten. met vrienden is de beste manier om jezelf te ontspannen.

De beste wielerploeg van Nederland, Team Jumbo-Visma, heeft veel ervaren en sterke renners in de ploeg waaronder ROGLIC, Vingegaard, Wout van Aert, etc. de beste renners ter wereld zijn.Er zijn zeer goede resultaten in grote wedstrijden.

Kerstmis komt eraan en veel wielrenners zijn teruggekeerd naar hun geboorteplaats om zich voor te bereiden op dit prachtige festival. Teruggaan naar hun geboorteplaats betekent niet dat ze volledig kunnen ontspannen. Ze zullen dagelijks thuis trainen, zodat ze de wedstrijd daarna kunnen winnen jaar. Voor een betere ranking maken sommige ouders een cadeautje klaar voor familieleden of vrienden die graag fietsen met kerst. In Nederland hebben bijna de meeste wielerliefhebbers een Team Jumbo-Visma fietskleding.