Veel professionele wielrenners bereiden zich actief voor op de Giro d'Italia. Deze belangrijke race gaat volgende maand van start. De renners die zich voorbereiden om deel te nemen aan de wedstrijd trainen, bereiden zich voor op deze wedstrijd en dragen de goedkope wielerkleding die door het team zijn verstrekt in deze belangrijke wedstrijd. In het Grand Tournament werd een goed resultaat behaald.

De Sloveense wielrenner Roglič zal volgende maand deelnemen aan de Giro d'Italia, zijn beste resultaat in de Giro d'Italia was 3e algemeen, het is 3 jaar geleden dat Roglič voor het laatst de Giro d'Italia reed, wat denk je dat hij beter kan winnen in de Team Jumbo-Visma fietskleding dit jaar?

Roglič, momenteel uitkomend voor Team Jumbo-Visma, is een zeer goede profwielrenner. Hij heeft zeer goede resultaten behaald in de meerdaagse wedstrijden van de Grote Ronde. In 2022 behaalde hij door een blessure geen uitmuntendheid in de Grand Tour-resultaten, maar ik geloof dat Roglič dit jaar zijn carrière nog briljanter zal maken.