Kerstmis komt eraan, veel professionele wielrenners zijn gestopt met trainen in het team en zijn klaar om terug te gaan naar hun geboorteplaats om deze heerlijke vakantie met hun gezin door te brengen. Ze zullen niet stoppen met trainen elke dag, en ze zullen ook een afspraak maken om goedkope wielerkleding te dragen met vrienden in hun woonplaats Fietstraining om ervoor te zorgen dat het competitieve vermogen volgend jaar niet afneemt.

Team Jumbo-Visma is de beste professionele wielerploeg van Nederland. Het heeft veel wielrenners, waaronder beroemde wielrenners. Dit jaar versloeg Jumbo-Visma's teamlid Wenger Pogacha en won daarmee de Tour de France, de drie grote rondes ter wereld. kampioenschap, de Tour de France is het hoogste niveau van wielrennen.

Onder leiding van Roglic heeft Team Jumbo-Visma dit jaar meerdere kampioenschappen gewonnen, met uitstekende prestaties in de Grote Ronde en de Klassiekers. Roglic is zelf al drie jaar op rij algemeen kampioen van de Ronde van het Westen. Jammer dat de crash niet in geslaagd om de titelverdediger te voltooien. Ik kijk ernaar uit om Roglic volgend jaar de Team Jumbo-Visma fietskleding te laten dragen om meer wedstrijden in het spel te blijven winnen.