Team Jumbo-Visma boekte vorig jaar zeer goede resultaten in de Tour de France. Onder leiding van Vingegaard wonnen ze zes eentrapskampioenschappen en bolletjestrui's. De verwachtingen van Team Jumbo-Visma, het team is er erg blij mee en de coureurs vinden het erg belangrijk dat ze een comfortabele goedkope wielerkleding hebben.

De Tour de France van dit jaar is heel bijzonder voor Team Jumbo-Visma, omdat het team Vingegaard wil helpen bij het verdedigen van het Tour de France-kampioenschap. Als het mogelijk is om de gele ceder naar Parijs te dragen, is dat een zeer goede keuze. Dit jaar Team Jumbo-Visma Na het winnen van de Giro d'Italia overall, maken de coureurs zich ook op voor een tweede Grote Ronde in de Tour de France.

In de vijfde etappe van de Tour de France pakte Vingegaard een enorme voorsprong en klom naar de tweede plaats in het algemeen klassement. Dit is een zeer goede zaak voor hem. Het is tenslotte pas de vijfde koersdag en alles is mogelijk Gebeurd, hoopt Vingegaard weer in de Team Jumbo-Visma fietskleding op het podium van de Tour de France te kunnen staan.