De Ronde van Frankrijk van 2023 kwam ten einde. De wielrenners reden de race met succes uit onder hevige concurrentie en brachten een zeer spannende race voor de fans. Het is heel mooi om te zien dat topwielrenners comfortabele goedkope wielerkleding dragen. Ze genoten erg van de rit.

Vingegaard nam dit jaar deel aan de Tour de France met als doel de titel van de Tour de France te verdedigen. Hij heeft veel moeite gedaan voor de titelverdediger van dit jaar. Het team voorzag hem ook van zeer goede rijuitrusting en Team Jumbo-Visma fietskleding. Hij heeft er alle vertrouwen in dat hij de titel wil verdedigen, deze uitrusting helpt hem zijn vaardigheden beter te benutten tijdens het rijden.

Uiteindelijk zorgden de inspanningen van Vingegaard ervoor dat hij zichzelf opnieuw bewees. Het gevoel om het kampioenschap te verdedigen is heel goed. Hij is erg blij om opnieuw de Tour de France te winnen. Toen hij vorig jaar de Tour de France won, stond hij op het Deense stadhuis. Het plein kreeg de hoogste hoffelijkheid. Nadat Vingegaard dit jaar de titel van de Tour de France verdedigde, vond dit grootse evenement opnieuw plaats in Denemarken.